top of page

Recensies

Ik raad t zeker aan om Astrid op je beestjes te laten passen. Ze heeft 2 wk lang op mijn kat, 5 konijnen en 12 kipjes gepast. Alleen maar tevreden klanten!! Mijn kat is een enorme diva en is lekker verwend met aandacht door Astrid. Kon ik direct merken bij thuiskomst. Ze was erg aanhankelijk, terwijl ze normaal bijzonder boos en beledigd is en afwijzend voor aandacht dan. Konijntjes hebben t ook fijn gehad, kregen regelmatig wat gezond lekkers, zonder dat ik dat klaar had gelegd. Kortom wij hebben t fijn gehad op vakantie maar de dieren die niet meekonden hebben t ook fijn gehad!

Marte

"We zochten een betrouwbare lieve oppas voor onze poezenkinderen, we kregen veel meer dan dat.
Astrid is een lieve rustige meid, die het direct met onze poezen kon vinden. Zelfs onze schuwe Moon kwam de 2de dag al naar haar toe (en dat wil wat zeggen). Bent u op zoek naar een betrouwbare oppas voor uw poes of poezen? Bel Astrid, wij hadden niet beter kunnen treffen :)
Dank je wel Astrid en ... tot de volgende keer!"

Richard, Reinie, Moon, Flower, Red, Blossom en Sun

"Sinds 2007 komt Astrid naar volle tevredenheid op onze beide katten passen. Onze Figaro en Dana zijn gek met haar. Bij thuiskomst ligt er altijd een klein briefje hoe het gegaan is. Ook vind je wel ergens een nieuw speeltje voor de katten. Het is ideaal zo'n oppas aan huis. Je post ligt keurig op tafel plus dat elke dag iemand eventjes op je huis let. Maar vooral de katten zijn lekker thuis en worden goed verzorgd door Astrid."

Yolanda, Rudy, Figaro en Dana

"Astrid heeft deze zomer op onze katten gepast. Normaal kwam er iemand de katten alleen wat eten geven en waren de katten bij terugkomst gewoon 2 of 3 weken de hort op. Blijkbaar is de zorg die Astrid geeft zo prettig voor de katten, dat ze niet weg zijn gegaan. Het contact tijdens de vakantie zelf, d.m.v. korte of lange berichtjes en foto's, is geruststellend. We hebben de zorg echt even los kunnen en mogen laten en zijn blij dat de katten (en alle andere dieren) de aandacht van Astrid hebben gekregen die ze nodig hadden."

David, Annika, Gizmo, Swieber en Sanza

"Astrid past al jaren op onze katten. Dat doet ze met veel liefde en zorgzaamheid. Ik kan met een gerust gevoel weg want ik weet dat mijn katten in prima handen zijn bij Astrid. Ze stuurt altijd een berichtje en/of een fotootje. Haar liefde voor katten is grenzeloos. Ik kan haar aan iedereen aanraden, want er is geen betere kattenoppas als Astrid."

Mevrouw van Dijk

"Wij zijn ontzettend blij dat we Astrid hebben leren kennen. Met Astrid als cat nanny, kun je het niet beter treffen. Haar service is professioneel, betrouwbaar en persoonlijk!
We laten onze katten nu met een gerust hart thuis. Het is heel fijn te weten dat er iemand is die met plezier op ze past, ze goed verzorgt en even met ze knuffelt. Vooraf wordt duidelijk afgesproken wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Prettig is de mogelijkheid om tussentijds te informeren hoe het gaat en bij thuiskomst ligt er altijd een briefje met hoe het is verlopen.
Astrid, dank je wel voor je goede service die we al hebben mogen ontvangen. Wij zijn echt heel erg tevreden! Veel succes met alles en tot heel snel weer."

Harm, Ellen, Ollie en Pebbles

bottom of page